Parasta kylpyhuoneissa on, että tyyliä on niin monta eri tapaa. Sinulla on paljon kylpyhuonekalusteita, joita voit lisätä, mutta mistä aloitat? Mitkä huonekalut sopivat suunnitteluosi ja mitä kylpyhuonetuotteita tarvitset? Tämä kylpyhuonekalusteiden osto-opas selittää kaikki nämä kysymykset. Joten rentoudu ja aloita oppaamme lukeminen!

Asiat, joita on tarkasteltava ennen ostamista

On tiettyjä asioita, jotka sinun on harkittava, ennen kuin ostat ja valitset kylpyhuonekalusteesi. Joten aloita kysymällä nämä kysymykset: Mitkä ovat kylpyhuoneesi mitat? Kuinka suurta säilytystilaa tarvitset? Millaista tyyliä haluat? Mitkä kylpyhuonetuotteet ovat välttämättömiä? Mikä on kylpyhuonekalusteesi kokonaisbudjetti?

Vastauksesi auttaa sinua ymmärtämään, mitä kannattaa ostaa. Itse asiassa olet tekemässä hakua hieman monimutkaisemmaksi. Varmista myös, että ostat tuotteita, jotka sopivat kylpyhuoneeseesi ja ovat sinulle hyödyllisiä.

Erilaisia ​​kylpyhuonekalustetyyppejä saatavana

On selvää, että sinulle on saatavilla paljon kylpyhuonekalusteita. Lyhyt katsaus verkkosivustoomme osoittaa, että valintoja on ilmeisesti rajoittamaton. Kaikki eivät ole samoja, joten kylpyhuoneessasi voi olla huonekaluja, eikä joku omaa niitä. Useimmat kylpyhuoneet tarvitsevat kuitenkin näitä välttämättömiä esineitä:

Lattia- ja seinälaatat

Jokainen kylpyhuone vaatii jonkinlaista laatoitusta seiniensä ympärille. Useat kylpyhuoneet on laatoitettu koko seinätilaan, mutta toisissa on vain laatoitus lähellä kylpy / suihkua ja pesuallasta. Joka tapauksessa laatat sopivat kylpyhuoneeseen, koska ne kestävät kosteutta paljon paremmin kuin maalatut seinät tai taustakuvat. Verkkosivustollamme näet, että meillä on laaja valikoima kauniita seinälevyjä, saatavana eri väreinä tai kuvioina. Meillä on myös moderneja, perinteisiä ja vintage-seinälaatat.

Sama pätee lattialaatoihin; ne sopivat hyvin kylpyhuoneisiin. Voit valita sellaisia, jotka sopivat täydellisesti seinälaatoillesi, mikä luo ihanteellisen kylpyhuoneen suunnittelun.

Alaosa

Alaosa tarjoaa riittävästi tilaa kaikille kylpyhuoneesi kylpytuotteille. Suurimmalla osalla heistä on rakennettu altaat päälle, joten ne on vedetty pesualtaan alle. On aina ehdotettu, että sinulla on alaosa, koska se tarjoaa älykkäästi runsaasti säilytystilaa. Yksi näistä riittää yleensä pienissä kylpyhuoneissa kaikkien kylpyhuonetuotteiden tallentamiseen.

peilit

Muuten, kylpyhuoneessasi tulisi olla ainakin yksi peili. Peili paljastaa paikan ja saa sen tuntemaan suuremman kuin se todellisuudessa on. Erityisemmin, kun harjaat hampaitasi tai peset kasvot, voit nähdä itsesi. Niitä on useita tyylilajikkeita, joten osta, kunnes löydät mallinne sopivan.

kaapit

Jos haluat lisää tilaa, voit valita myös kylpyhuonekaapista. Ne eroavat kooltaan ja voivat sijaita missä tahansa huoneessa. Jotkut ihmiset mieluummin seisovat kaapit, jotka voidaan jättää nurkkaan, kun taas toiset haluavat asentaa ne peilin molemmille puolille altaan yläpuolelle.

WC-seinäyksiköt

Tavallisessa wc: ssä wc: n takaosa on kaikkien nähtävissä. Joillakin ihmisillä ei ole mitään ongelmaa tässä, mutta voit ostaa myös wc-seinäyksiköitä. Vaikka se ei ole välttämätöntä, se voi antaa kylpyhuoneellesi siistimmän ja tyylikkäämmän ilmeen. Wc: n takaosaa ei näy yksikössä, joten kulho ja kansi ovat vain näet.

Tämä ei ehkä tunnu olevan paljon huonekaluja, mutta jokaisessa luokassa on joukko erityyppisiä ja tyylejä. Mielestämme on selata kylpyhuoneluetteloa ja miettiä mitä tarvitset.

Tärkeät ehdot, jotka sinun tulee tietää ostettaessa

Kylpyhuonekalujen ostaminen ei ole suurimmaksi osaksi liian monimutkaista. Mutta ostaessasi on joitain asioita, jotka sinun täytyy olla varovainen. Nämä asiat kiertävät pääasiassa tuotteissa käytettyjä materiaaleja tai niiden ominaisuuksia.

MDF- Tämä tarkoittaa keskitiheyksistä kuitulevymateriaalia. Se on korkealaatuista ja usein kalliimpaa kuin MFC. Voit saada sen myös monissa eri väreissä.

MFC-melamiinipintainen lastulevy on edullinen materiaali, joka on silti erittäin tukeva ja joustava.

Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle, mutta siitä puuttuu MDF: n vedenpitävyys eikä se ole yhtä merkittävä.

Pehmeä sulkeminen – Muutamilla kaappeilla tai laatikoilla kuvataan olevan sulkeutuvat saranat. Tämä tarkoittaa, että suljettuinaan he eivät ole kiinni. Heillä on mekanismi, joka hidastaa sulkemista ja varmistaa, että se sammuu pehmeästi.

Asiat, jotka tulee harkita ostaessasi

Sohvat Ja Nojatuolit Vuodesohvat Divaanisohvat Kulmasohvat Sohvaryhmät Lepo Ja Nojatuolit Sohvapöydät
Olohuonesarjat Tv-Tasot Astiakaapit Ja Vitriinit Ruokailuryhmät Ruokapöydät Tuolit Design Sängyt Jenkkisängyt Sängynrungot Moottorisängyt Kerrossängyt Lastensängyt Työpöydät Työtuolit Pelituolit Yöpöydät Kampauspöydät Patjat Vaatekaapit
Lipastot Matot Kattovalaisimet Lattiavalaisimet Seinävalaisimet Pöytävalaisimet Vuodevaatteet Maljakot Tekokasvit Ja Kukat Tyynyt Astiat Ja Astiasarjat Ruokailuvälineet Pöytäliinat Sohvat Toimistoon Myymälähyllyt Tietokonepöydät Neuvottelupöytä Palvelutiskit Allaskaapit Hanat Lattialaatat Suihkunurkat Sisustuslevyt Akustiikkapaneelit Puutarhakalusteet Sähköpolkupyörät Fatbike Maastopyörät Lemmikit Lastenvaunut Leikkikehät

TV-Taso 
Vuodesohva 
Sänky Tarjous 
Nojatuoli

Nyt on aika käydä läpi se, mitä sinun tulisi tarkastella ostoksille.

Haluatko moderneja tai perinteisiä kylpyhuonekalusteita? Modernien ja perinteisten huonekalujen välillä on huomattava ero. Siksi; sinun on pohdittava, mikä näyttäisi täydelliseltä kylpyhuoneeltasi. Jos suunnittelet modernia mallia, katso vain modernit huonekalut ja päinvastoin.

Etsitkö seinäkaappeja tai lattiaan asennettavia kaappeja? Jotkut kaapit voidaan asentaa seiniin.

Jos haluat tämän tapahtuvan kylpyhuoneessasi, se muuttuu