Det bästa med badrummen är att det finns så många olika sätt att style dem på. Du har gott om badrumsmöbler du kan lägga till men var ska du börja? Vilka möbler passar din design och vilka badprodukter behöver du? Denna köpguide för badrumsmöbler förklarar alla dessa frågor. Så slappna av och börja läsa vår guide!

Saker att titta på innan du köper

Det är speciella saker som du måste tänka på innan du köper och väljer dina badrumsmöbler. Så börja med att ställa dessa frågor: Vad är dina badrumsdimensioner exakt? Hur stort lagringsutrymme behöver du? Vilken typ av stil vill du ha? Vilka badrumsprodukter är viktiga? Vad är din totala budget för badrumsmöbler?

Ditt svar hjälper dig att förstå vad du ska leta efter när du köper. Faktum är att du faktiskt blir din sökning lite mer komplex. Du ser också till att du köper produkter som passar ditt badrum och är användbara för dig.

Olika typer av badrumsmöbler finns tillgängliga

Uppenbarligen finns det många badrumsmöbler tillgängliga för dig. En kort titt på vår webbplats visar att det finns uppenbarligen obegränsade val. Inte alla är lika, så du kan ha möbler i ditt badrum, och någon har det inte i sitt. De flesta badrum kommer dock att behöva dessa viktiga artiklar:

Golv- och väggplattor

Varje badrum kräver någon slags sida vid sida runt dess väggar. Flera badrum är kaklade till hela väggutrymmet, men andra har bara sida vid sida nära badkar / dusch och handfat. Hur som helst, plattor passar in i badrummet eftersom de står upp fukt mycket bättre än målade väggar eller tapeter. När du tittar på vår webbplats kommer du att se att vi har ett stort urval av vackra väggplattor tillgängliga i olika färger eller mönster. Vi har också moderna, traditionella och vintage väggplattor.

Detsamma gäller för golvplattor; de är helt anpassade för badrum. Du kan välja några som passar perfekt med dina väggplattor och skapar din perfekta badrumsdesign.

Vanity Units

En fåfänga-enhet ger tillräckligt med förvaring för alla toalettartiklar i ditt badrum. Majoriteten av dem har handfat som är konstruerade ovanpå, så de är undangömda under din diskbänk. Det föreslås alltid att du har en fåfängaenhet eftersom den smart ger dig gott om lagringsutrymme. Ett av dessa räcker vanligtvis för att de små badrummen ska lagra alla dina badrumsprodukter.

speglar

Förresten, ditt badrum ska vara utrustat med minst en spegel. En spegel avslöjar platsen och får den att känna sig större än den verkligen är. När du borstar tänderna eller tvättar ansiktet, kan du se dig själv. De finns i flera olika varianter, så shoppa tills du ser en som passar din design.

skåp

Om du vill ha ytterligare utrymme kan du också välja mellan badrumsskåp. Dessa skiljer sig i storlek och kan placeras var som helst i rummet. Vissa människor föredrar stående skåp som kan stas i ett hörn, medan andra gillar att montera dem på vardera sidan av en spegel ovanför bassängen.

Toalettväggsenheter

En gemensam toalett har den bakre delen av toaletten synlig för alla. Vissa människor har inga problem med detta, men du kan också köpa toalettväggsenheter. Även om det inte är nödvändigt, kan det ge ditt badrum med en renare och stiligare look. Den bakre delen av toaletten är osynlig i enheten, så skålen och locket ser du bara.

Detta kanske inte verkar som mycket möbler men det finns ett gäng olika typer och stilar i varje kategori. Vår åsikt är att bläddra i din badrumslista och tänka på vad du behöver.

Viktiga villkor att veta när du köper

Att köpa badrumsmöbler är för det mesta inte för komplicerat. Men medan du köper finns det några saker du behöver vara försiktig. Dessa saker kretsar huvudsakligen om de material som används i vissa produkter, eller de egenskaper de har.

MDF- Detta avser ett fibermaterial av medium densitet. Det är av hög kvalitet och är ofta dyrare än MFC. Du kan också få den i många olika färger.

MFC-Melamin-fasad spånskiva är ett billigt material, som fortfarande är mycket robust och fjädrande.

Det ger stort värde för pengarna, men saknar MDF: s vattentäta kapacitet och är inte lika betydande.

Mjuk stängning – Några skåp eller lådor beskrivs som med mjuka nära gångjärn. Det betyder att när de är stängda, är de inte slam stängda. De har en mekanism som bromsar ned stängningen och ser till att den stängs av mjukt.

Saker att tänka på när du handlar

Soffor & Fåtöljer Bäddsoffor Hörnsoffor Soffgrupp Soffor Vilstol Och Fåtöljer Vardagsrum Set Soffbord Tv-Bänkar Vitrinskåp Matplats Set Bord Stolar Sängar Moderna Sängar Kontinentalsängar Sängramar Våningssängar
Barnsängar Kontorsmöbler Skrivbord Arbetsstolar Gaming Stolar Hall Mattor Lampor Taklampor Golvlampor
Bordslampor Vägglampor Sängkläder Vaser Konstgjorda Växter Och Plastblommor Kuddar Väggklockor Väggspeglar Tavlor & Bilder Köksutrustning Matserviser Bestick Dukar Kontorsmöbler Kontorssoffor Butikshyllor
Datorbord Mottagning Bord Badrumsskåp Blandare & Vattenkran Klinker Duschhörnor Inomhuspanel Ljudabsorbent Utemöbler & Trädgårdsmöbler Elcyklar Fatbike MTB Cyklar Husdjurstillbehör Barnvagnar
Lekhagar

Lampor

Tv-Bänkar

Sängar Online

Mattor online

Fåtölj

SÄNGBORD

Bäddsoffa

Nu är det dags att gå igenom vad du bör titta på när du handlar.

Vill du ha modernt eller traditionellt möbler för badrummet? Det finns en väsentlig skillnad mellan moderna och traditionella möbler. Det är därför; du måste överväga vilken som ser perfekt ut i ditt badrum. Om du planerar på en modern design, titta bara på moderna möbler och vice versa.

Letar du efter väggmonterade skåp eller golvmonterade? Vissa skåp kan monteras på väggar.

Om du vill att detta ska ske i ditt badrum kommer det att ändras